Player_slider

Artikler

Barcelona trøje | FC Barcelona shop hos UnitedSport.dk

indhold.svg

De forsvarende mestre fra FC Barcelona indtager efter 9 kampe førstepladsen i La Liga. Det har dog ikke været uden slinger i valsen, da det kun er blevet til 5 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag - men det er trods alt stadig nok til en placering på øverste hylde i tabellen. I Catalonien har man endnu flere ting at smile af, da rivalerne over dem alle fra hovedstaden kun indtager en 7. plads, og Real Madrid har allerede tabt 3 kampe! På søndag er der storkamp på menuen, når kongeklubben gæster Barcelona på Camp Nou til El Clasico. Det er 143. gang, at de to giganter brager sammen i La Liga - med en smal føring til Real Madrid, som har vundet 72 gange. Til gengæld bliver El Clasico uden Lionel Messi, som er skadet og uden Ronaldo, som rykkede til Juventus i sommerpausen. Hvis du er fan af Barcelona, burde du selvfølgelig få fingrene i din egen Barcelona trøje! Hop ind forbi UnitedSport.dk, hvor du finder FC Barcelona shop med den nye FC Barcelona trøje - her kan du fodboldtrøjer med tryk og din egen Messi trøje!

barcelona trøjebarcelona trøje


Den nye Barcelona trøje: Cataloniens stolthed!

FC Barcelona er uden tvivl en af verdens største klubber. Hvis man blot kigger på antallet af trofæer, som den catalanske hovedstad har hevet hjem i tidens løb, er man slet ikke tvivl om, at vi har med en af de mest dekorerede klubber at gøre. Barcelona har vundet 25 La Liga-titler (7 mesterskaber i de sidste 10 år!), 30 Copa Del Rey-titler og 5 Champions League - tallene taler for selv. Derudover har klubben igennem tiden haft nogle af verdens største spillere som vores egen Michael Laudrup, Maradona, Ronaldo og måske(!) den bedste spiller nogensinde: Lionel Messi - 390 La Liga gør Messi til den mest scorende spiller nogensinde i den spanske liga. En klub som Barcelona kan vi derfor på ingen måde komme udenom i Holdsports artikelserie om fodboldtrøjer! Denne gang kigger vi på den nye Barcelona trøje.

Dette års Barcelona trøje er igen produceret af Nike, som har været producenten af FC Barcelona trøjen i de sidste 20 år! Derfor er trøjen selvfølgelig lavet i Nike Breathe-letvægtsmateriale med Dri-FIT teknologien, som er med til at sikre, at du bliver afkølet og tør i kampens hede. Derudover betyder det også, at det svedtransporterende funktion sørger for, at fugt og sved bliver ført fra indersiden af ydersiden af trøjen, så fugten kommer i takt med luften og fordamper. En funktion, som alle fodboldspillere nyder godt af, så din nye Barcelona trøje ikke klæber fast til kroppen!

barcelona trøje

Når det kommer til en Barcelona trøje, er spørgsmålet ikke, om der er striber. Spørgsmålet er, hvordan ser striberne ud denne gang? FC Barcelona har lige siden klubbens oprindelse i 1899 spillet i rød og blå stribede trøjer, og i år er ingen undtagelse. Gennem tiden har striberne været forandret i tykkelse, retning og antal. Sidste år var de velkendte Barca-striber endda kurvede og forskellige i tykkelse. I år er den nye FC Barcelona trøje blå og med 10 vertikale, røde striber. Men hvorfor er lige præcis 10 striber vigtigt? Antallet af striberne er særlig vigtigt på dette års trøje, da disse repræsenterer de 10 distrikter i Barcelona. Samtidig er striberne af samme tykkelse, da hvert distrikt er ligeværdige for FC Barcelona. Et symbol, der binder hele byen sammen om deres hjerteklub, som virkelig bidrager til følelsen af stolt, og som markerer kærligheden hele byen har til klubben. Samtidig har det catalanske folk gennem en længere periode kæmpet for deres selvstændig fra Spanien, hvilket naturligvis betyder, at der på den nye trøje er blevet plads til catalanske flag i nakken. Her er det catalanske flag blev lavet i med små huller i stoffet, som fungerer som ekstra ventilation, som er en virkelig lækker fornemmelse, når man bruger trøjen til kamp og træning!

Helt ukarakteristisk har Barcelona en “sponsor” på ryggen, hvor der står UNICEF - men det er ikke en helt almindelig sponsor. Barcelona var den første fodboldklub i verden til at indgå en sponsoraftale, hvor det er Barcelona, der GIVER penge og gratis reklame til en organisation.


Barcelona logo: En opdatering er på vej!

Alle fodboldelskere kender til det velkendte Barcelona logo, som pryder venstre side af brystkassen på den nye Barcelona trøje. Siden 1910 har Barcelonas logo kun gennemgået minimale forandringer på farver og form. Det overordnede look har været bevaret i over 100 år. Til gengæld vil Barcelona logoet til næste gennemgå en lille modifikation, som betyder, at næste sæson vil et nyt Barcelona logo præge trøjen. I den nye udgave har FC Barcelona valgt af fjerne bogstaverne “FCB” fra logoet - de er ganske fundet unødvendige. FC Barcelona ser sig selv som så stort et brand, at de har valgt at prioritere klubbens farver og fremhæve bolden på logoet.

barcelona logobarcelona trøje


Holdsport anmelder: Den nye FC Barcelona trøje

  • Den nye Barca trøje holder fast i det klassiske Barca-look, som selvfølgelig betyder røde og blå striber på trøjen. Det kræver research, hvis man rent faktisk ønsker at finde ud af betydningen bag striber. På en måde er den bagvedliggende symbolik gemt lidt væk - man kunne sagtens have gjort mere for at fremhæve det!
  • Trøjen er utrolig lækker at have på. Man mærker tydeligt, hvordan DriFIT-teknologien sørger for udluftning og altid bliver nedkølet, når man bruger trøjen. Der skal på ingen måde herske tvivl om kvaliteten af stoffet!
  • Hos Holdsport er vi vilde med Barcelona logoet! Det er meget få klubber, der har ændret så lidt på deres logo gennem tiden, og det er en kæmpe hyldest til klubbens rødder. Selvom det bliver ændret til næste år, er det nye version stadig fuldstændig i tråd med det gamle logo. Stor respekt herfra!


UnitedSport.dk: Køb din Barcelona trøje i dag!

Skal du nå at støtte Barcelona i weekendens El Clasico? Så skynd dig ind forbi UnitedSport.dk - her finder du de billigste fodboldtrøjer. Du har selvfølgelig også muligheden for at skaffe dig din Barcelona trøje med Messi på ryggen!

Vil du læse mere?

Juventus trøje - Den nye Juventus udebanetrøje er helt klassisk og elegant!

Arsenal trøje - Den nye Arsenal trøje har fået et helt nyt look

Manchester City trøje - Den nye Manchester City er lyseblå - helt som den plejer!

Populære artikler
sportmonda Tre gode råd til den nye miniputtræner

Når man skal træne miniputter i fodbold, kræver det lidt tilvænning. Læs her, hvordan du kommer godt i gang.

Skærmbillede 2020-03-09 kl. 13.11.06.png Superliga-formatet forklaret

Er du i tvivl om, hvem der rykker ned? Får forklaringen her.

Skærmbillede 2021-06-04 kl. 14.30.33.png Sweatshirts
Gør som 1185000 andre og opret dig hos appvagt